MESSER - OmniMat plasmaskærer

3-D finstråleplasmaskæring
Hos Kyhn & Illum tilbyder vi med vores sværvægter af en plasmaskærer uanede muligheder for standardplasma- og finstråleplasmaskæring. Med skæreanlægget, er det også muligt at autogenskære og udføre præcisionsboring med den fuldautomatiske boreunit. Plasmabrænderen kan ligeledes anvendes til markering i overfladen eller i dybden til linier og punkter, samt til brænding af tal og tekst.

Uendeligt rotérbart plasmaskærehoved med automatisk positions- og afstandskontrol
- skærer i stål, rustfrit stål og aluminium: Den præcise CNC-styrede 3-D skæring opnås ved elopvarmning af emnet til ca. 32.000°C og bortblæsning med en meget fin luftstråle. I-fuge 90° kompenseret snit, V-fuge -38° til +45° Y-fuge -38° til +45° - præcision 2°. Emnestørrelse: 3.300 mm x 9.300 mm Tykkelse: fra 0,5 mm til 60 mm

Fuld CNC-styret boreunit med automatisk værktøjsskifte
- borer i stål, rustfrit stål og aluminium: Emnestørrelse: 3.300 mm x 9.300 mm Bor-diameter: fra 5 mm til 20 mm Messers patenterede autogenskærebrænder med indbygget afstandskontrol - de to brænderhoveder skærer i stål: Emnestørrelse: 3.300 mm x 9.300 mm Tykkelse - stål: fra 5 mm til 300 mm

Innovativ produktion
Hos Kyhn & Illum anvender vi den nyeste teknologi i produktionen, hvilket giver vore kunder mulighed for at udvikle kreative løsninger i tæt samarbejde med os. Vores tegnestue benytter sig af nyeste opdaterede software, og er derfor i stand til at udarbejde 3-D tegninger af skitserede løsninger til eksempelvis prototyper, enkeltemner og serieproduktioner. Vi arbejder både i Autocad Inventor og Solid Works. Udgangsmaterialet for oplægget kan være alt - lige fra telefonsamtale, løs papirlap, produktionstegninger til færdigt digitalt materiale.

Præcis og hurtig produktion
Når vi har de digitale produktionstegninger klar og godkendt kan skæredata defineres ud fra den digitale model og tilpasses multimaskinen. Processen gennemføres herefter præcist og hurtigt. Hvis emnerne skal viderebearbejdes på andre maskiner, kan man også med fordel foretage opmærkning til de efterfølgende arbejdsprocesser med punkt- og liniemarkering, samt brænding af tekst og tal. Ved tilrettelægningen af opgaverne på maskinen, kan der på en enkel og effektiv måde ske en bedre udnyttelse af pladematerialet, og dermed opnås en reduceret materialeomkostning.

Hvorfor vælge plasmaskæring
Fleksibel produktion, der giver masser af muligheder for kreative løsninger og hurtig produktudvikling dynamisk produktion med lav fejlprocent og et bedre arbejdsmiljø enkel og let adgang til bestilling og udførelse af konkrete opgaver mindre efterbearbejdning af producerede emner end ved de traditionelle produktionsformer hurtig og ensartet produktion.

Tidsbesparende produktion - en arbejdsgang
Den største fordel ved plasmaskæreren er i de fleste tilfælde maskinens hurtige og præcise produktion af emnerne, og den relativt simple forberedelse af de nødvendige data for maskinens gennemførelse af den ønskede proces.

Spar tid - spar penge
På grund af plasmaskærerens udnyttelse af pladen og det præcise skærearbejde der medfører intet eller kun lidt efterbearbejdning, samt den hurtige udførelse, kan det betyde produktionsbesparelser fra 20% til 80% procent af prisen i forhold til konventionel udførelse af produktionen.